Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ!!!

Παρακολουθείτε τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από εδώ:
http://www.ramnousia.com/2013/06/ert-live-streaming.html#.UbhlxNjNk0V

Το ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ καταγγέλλει και καταδικάζει 
την παράνομη απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Η ΕΡΤ είναι σύμβολο, είναι η μόνη όαση μέσα στην υποκουλτούρα που έχει επιτρέψει το κράτος να μας βομβαρδίζει, ανεχόμενη τη λειτουργία των ιδιωτικών καναλιών που λειτουργούν χωρίς άδεια!
Ο πολιτισμός, η ενημέρωση, το νερό, ο καθαρός ουρανός, η αξιοπρέπεια των πολιτών αυτής της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα!
Δεν επιτρέπουμε στους ξεπουλητάδες του τόπου μας, σε ξένα και ντόπια συμφέροντα, να ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ και να ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ!
Δεν επιτρέπουμε να παραδίδουν με ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ την παράδοση της πληροφόρησης σ' αυτούς που παίζουν ανενόχλητοι το παιχνίδι της παραπληροφόρησης και του άπληστου κέρδους, στους ασύδοτους καναλάρχες των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών δικτύων, που είναι ταυτόχρονα μεγαλοεργολάβοι, εφοπλιστές, αφεντικά και υπερχρεωμένοι με θαλασσοδάνεια στους τραπεζίτες!
Είμαστε αλληλέγγυοι με όποιον ορθώνει το ανάστημά του και τα υπερασπίζεται και βρισκόμαστε στο πλευρό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: