Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!! Η ΕΡΤ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ξεκουνηθείτε επιτέλους!!!
Τον ΟΤΕ τον έδωσαν, τη ΔΕΗ την ετοιμάζουν, τα λιμάνια τα ξεπούλησαν, τον ΟΣΕ καλά τον καταστρέφουν για να τα χαρίσουν αντί πινακίου φακής και έρχεται το ολοκληρωτικό κατά τη δική μου άποψη! Κλείνεται η ΕΡΤ, αφήνεται ξέφραγκο αμπέλι στα ιδιωτικά (τραπεζοκατοχούμενα) κανάλια η ενημέρωση όλων αυτών που δεν βρίσκονται σε θέση να ενημερώνονται από το διαδίκτυο, να αγοράζουν τα ελάχιστα περιοδικά που ενημερώνουν υπεύθυνα, αφήνονται έρμαια στα παπαγαλάκια τους! Δεν είναι το ότι χάνουν τη δουλειά τους οι δυο χιλιάδες τόσοι εργαζόμενοι, είναι που ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ και ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ πια χωρίς καν την επίφαση των δημοκρατικών διαδικασιών, χωρίς καν την επίφαση των συνεργαζόμενων κομμάτων που έχουν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας!
ΞΥΠΝΑΤΕ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ; ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: