Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Καλό μήνα με Κερατέα να βαστά!

Μπήκε κι ο Απρίλης όχι ξανθός και μυρωμένος, αλλά ψυχρός και με την μπόχα των καπνογόνων κ.λπ. ανθέων που μοιράζουν αφειδώς οι δυνάμεις "ασφαλείας" αυτού του τόπου στην Κερατέα.
Κέρατα βερνικωμένα όμως οι κρατούντες. Κουφάλογα... Μα ντιπ (όπως λέγαν' στο χωριό του πατέρα μου) ξετσίπωτοι!
Άιντε παιδιά, όλοι μαζί να πάμε ως εκεί το Σαββατοκύριακο να γιορτάσουμε την Άνοιξη.
Γιατί με άνοιξη μοιάζει αυτό το μάζεμα των συνανθρώπων μας για να μην περάσουν οι ανάλγητες και 'κονομίστικες αποφάσεις. Άιντε, παιδιά να κουνηθούμε λιγάκι, γιατί αν μένουμε απαθείς σε μια τέτοια μαζική στάση και καταφέρουν να περάσουν οι μπουλντόζες του οποιουδήποτε που βρίσκει "Εφιάλτες" στα υπουργεία και δεν ξέρω πού αλλού σύντομα θα βρεθούμε όλοι κάτω από τις ρόδες κάποιου "μπουλντόζα".
Για την Κερατέα και το κέρατό μας, γαμώτο!!!

1 σχόλιο:

kariatida62 είπε...

Υπεροχη ιδέα!!!
`Πρέπει να επιστρατεύσουμε τους γιούς...:))