Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

τώρα που η "αυθόρμητη"εξέγερση των Λίβυων απέτυχε...

Τώρα λοιπόν που η "αυθόρμητη" εξέγερση των Λϊβυων απέτυχε, μπήκαν στον χορό οι πραγματικοί υπαίτιοι όλων των δεινών αυτού του πλανήτη με τα τσιράκια τους: πρωθυπουργοί και πρόεδροι χωρών να αποφασίζουν για τον βομβαρδισμό στο όνομα του δικαίου! Ποιοι; Αυτοί που με κάθε πράξη τους αδικούν τον λαό τους!
Σαν τσακάλια, σαν γύπες...
Και από κοντά και η ψείρα... Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας...
Και λίγο παρέκει οι δυνάμεις του κάποτε αντίπαλου δέους,, κότες... Ρωσία και Κίνα...
Τι βέβηλες εποχές, τι αισχρές, ποταπές, εμετικές!
Πώς το αντέχει ο λογισμός μου και δεν κάνει χαρακίρι; Πώς δεν ζώνεται με ότι βρει να ορμήσει σε κανέναν απ' αυτόύς και να τους κάνει κομματάκια;
Δεν μ' ενδιαφέρει τι είναι ο Καντάφι για τον λαό του!
Μ' ενδιαφέρει ότι τα καθάρματα εξακολουθούν να μαζεύονται και να κάνουν πως τάχα αποφασίζουν κι εμείς όλοι, τα δισεκατομμύρια του πληθυσμού αυτού του πλανήτη (μιλιούνια κι αυτοί μια χούφτα ανθρωπάρια) καθόμαστε στ' αυγά μας!


2 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Xαιρετώ την Εκάτη την χθόνια...:)
Για ποια Λιβύη να κάνεις χαρακίρι?
Δεν τραβάς μέχρι την Kερατέα να λάβεις ενεργό δράση?
Καλώς σε βρήκα!

ekath είπε...

Λες, όπου νάναι να ακούσουμε διά στόματος Ομπάμα ή Σαρκοζί την παραίνεση προς τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς να αποσυρθεί από την εξουσία και καμία διαμαρτυρία για το αίσχος της επέμβασης της αστυνομίας στην Κερατέα;
Λες επειδή το αυτί του προέδρου δεν ιδρώνει από τις διαμαρτυρίες του λαοί να αποφασίσει το Συμβούλιο Επικρατείας τον βομβαρδισμό στην περιοχή ή να παγώσει τους τραπεζικούς λογαρισμούς του ίδιου και των μελών της οικογενείας του; Αν το δω αυτό (πώς το έλεγε η χήρα στον Λαζόπουλο) ε, θα πεθάνω!!!.
Πέρα από τα κωμικά όμως, η κατάσταση στην Κερατέα δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την ξεφτίλα των μέσων ενημέρωσης, των κοινοβουλευτικών κομμάτων, των παροικούντων ες Ιερουσαλήμ...
Το σκέφτομαι να τραβήξω κατά κει... αν δεχτεί ο υιός να με μεταφέρει (καθότι μετά από μια επέμβαση, το γόνατο δεν είναι και τόσο στις φόρμες του).
Καλώς ήρθες!