Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

κάτι άκουσα... κάτι θυμήθηκα... για κάτι αναρωτιέμαι...

Επειδή σήμερα το χαζοκούτι ήταν ανοιχτό, κάτι έπιασε το αυτί μου για τον Προεδρο της Δημοκρατίας (Κάρολο Παπούλια) και τη μη δική του προσπάθεια προστασίας του Συντάγματος (με αυτό το περιβόητο μνημόνιο που ουδόλως τηρεί τις νόμιμες συνθήκες ψήφισής του). Μου ήρθε, λοιπόν, στο μυαλό (ας μην ξεχνάμε ότι ζω από τον προηγούμενο αιώνα) εκείνη η παλιά εποχή και θυμήθηκα τις σχέσεις του κ. Κάρολου Παπούλια και της μητρός ΓΑΠ ήτοι Μαργαρίτας Παπανδρέου... Οι οποίες έχουν την σημασία τους. Όπως την σημασία της έχει και η πορεία της μητρός Μαργαρίτας. Από πού κρατάει η σκούφια της, τι συμφέροντα πρέσβευε, ποιον παντρεύτηκε... Ίσως μετά από πενήντα χρόνια υπάρξουν κάποια... ψαξίματα (στυλ Μπαξεβάνη για Μέρτενς και Καραμανλή) που θα εκπλήξουν εμάς τους πληβείους, τους βρωτούς ντε...

1 σχόλιο:

diaskronos είπε...

Προς τους διαχειρηστές του blog: Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε μαζικά!
Oχι στην επίθεση κατά των blogs!

Μήπως πρέπει να οργανώσουμε κατι όλοι μαζί ταυτόχρονα;
Οπως π.χ. το κάναμε 50-60 blogs στις 2 του Μάρτη με θέμα : H EΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ Κ.Λ.Π.;
Π.Χ. Θέμα "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ - ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" και να αναρτηθεί απο όλα τα blogs που συμφωνούν μια συγκεκριμένη ημέρα και για δυο ωρες ...ας πούμε.
Κάπως πρέπει να αντιδράσουμε να βρούμε φόρμα και να συντονιστούμε.

galaxiako.blogspot.com