Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ένας Άνθρωπος Άφησε Ένα Μήνυμα Προς Όλους μας σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΤΕΛΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ".
Αυτά γράφει το σημείωμα του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού ο οποίος ΕΠΕΛΕΞΕ να βάλει τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.
Πόσοι από εσάς καταλαβαίνετε το τι προσπαθεί αυτός ο άνθρωπος να μεταφέρει σε όλους μας;
ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ τουλάχιστον 1 λεπτό σιγής.Και ίσως άλλο ένα λεπτό για τα 439.000 παιδιά της πατρίδας μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, για τα 100.000 παιδιά που εργάζονται στη χώρα μας, για το 23% των παιδιών που βρίσκονται ήδη στη φτώχεια. Που σημαίνει όχι κρέας, όχι ψάρι, όχι κοτόπουλο... στη διατροφή.
Μετά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν να πίνουν το καφεδάκι τους στις καφετέριες και να ανταλλάσσουν μηνυματάκια από το τελευταίο μοντελάκι του κινητού του, να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο συνδρομητικό κανάλι ή να δουν εναγωνίως το τελευταίο επεισόδιο του αγαπημένου τους τουρκικού σήριαλ!
Ας τα απολαύσουν μέχρι να έρθει η σειρά τους...



Δεν υπάρχουν σχόλια: