Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Ξυπνήστε! Ξεσηκωθείτε επιτέλους! Τιμήστε τους νεκρούς προγόνους σας!

Ξυπνήστε! Ξεσηκωθείτε επιτέλους! Τιμήστε τους νεκρούς προγόνους σας!
Πάψτε να συμπεριφέρεστε σαν ραγιάδες, σαν χατζιαβάτηδες!
Ξεπουλήσανε την αξιοπρέπειά σας απαιτώντας να δηλώνετε αδύναμοι και ανίκανοι να ανταπεξέλθετε στα παράνομα χαράτσια τους μπροστά σε κάποιον υπάλληλο αυτού του κράτους που διέπεται από κανόνες λειτουργίας μαφιόζικων συμμοριών (ιδέτε τα ελάχιστα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια για τους δικούς τους και μόνον λόγους όσον αφορά σε "ημέτερους" που για χρόνια λυμαίνονταν το ΙΚΑ, τις ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ και πάει λέγοντας)
Απαιτούν τον απόλυτο εξευτελισμό σας έτσι ώστε να εξομοιωθεί η δική τους εξευτελιστική στάση απέναντι στα συμφέροντα των αφεντάδων τους!
Σηκωθειτε ωρέ! Δεν σας πρέπει τέτοια στάση! Αν όχι για σας και για τα παιδιά σας, για το αίμα που έχυσαν οι προγόνοι σας! Για τα κόκαλά τους που τρίζουν κάτω από το χώμα! 
Αλλιώς φυγέτε από τη μέση κι αφήστε εμάς που θεωρούμε ότι οι εαυτοί μας ορίστηκαν να φυλάττουν Θερμοπύλες!
Αλλιώς χωθείτε στα λαγούμια σας κι αφήστε μας να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο σ' αυτήν λαίλαπα που ξεπουλάει σε τιμή ευκαιρίας αυτά τα χώματα!
Δεν σας πρέπει να φέρετε τον τίτλο του ΕΛΛΗΝΑ!
Γιατί ΕΛΛΗΝΑΣ σημαίνει ΓΕΛΙΟ και ΦΩΣ όχι κλαψουρίσματα και πώς θα σωθώ εγώ κι ας παν να πνιγούν οι άλλοι!
Γιατί ΕΛΛΗΝΑΣ πα να πει, ΓΝΩΣΗ και ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ κι όχι θρόνιασμα σ' έναν καναπέ να χάφτουμε όσα τα παπαγαλάκια των δοσίλογων μουρμουρίζουν στις τηλεοράσεις!
Γιατί ΕΛΛΗΝΑΣ είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και η ΠΑΛΗ για να παραμείνει ο κάθε άνθρωπος ΟΡΘΙΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΑΥΤΑΡΚΗΣ, για να ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, αδιαφορώντας αν ο ίδιος θα έχει χαθεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: