Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Μολών Λαβέ!

Είμαστε εδώ αισιόδοξοι, γελαστοί, δυνατοί και όρθιοι!

Όποια συμφωνία και να κλειστεί με τους υπαλληλίσκους που έχουν αυτοδιοριστεί κυβερνήτες αυτού του τόπου, που παίζουν στις πλάτες της Ελλάδας δεν έχει καμία νομιμότητα. Αυτός ο τόπος, αυτά τα χώματα ανήκουν στους Έλληνες! Σ' αυτούς που βρίσκονται θαμμένοι εδώ, σ' αυτούς που σέρνονται επάνω του και σ' αυτούς που θάρθουν!
Σε όλους εμάς, στους προγόνους μας και στους απογόνους μας!
Όποιος νομίζει ότι με ψευτοπαλληκαριές, εκβιασμούς, εκφοβισμούς και ανακοινώσεις μπορεί να επιβάλλει τα συμφέροντα των αφεντάδων του είναι πολύ γελασμένος.
Εμείς είμαστε εδώ και σας περιμένουμε.
Ίσως να γελάτε κοροϊδευτικά βλέποντας αυτήν την παράξενη σιωπή, αυτήν την ακινησία, αλλά φοβού την ηρεμία που επικρατεί πριν από την καταιγίδα! Ίσως να χαμογελάτε σαρδόνια θεωρώντας ότι η πλειοψηφία έχει εκπαιδευτεί στην οσφυοκαμψία και στην νοοτροπία να σωθεί αυτός αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους αλλά οι Θερμοπύλες φυλάχτηκαν από τους ελάχιστους και η πλειοψηφία ετοιμαζόταν για να αναγκάσει μια αυτοκρατορία να το βάλει στα πόδια. Και το πέτυχε! Μια μειοψηφία πολέμησε τους Ιταλούς και τους Γερμανούς και ηττήθηκε. Αλλά αυτή η μάχη ήταν καθοριστική για να καταστραφεί ο παντοδύναμος Άξονας! Τους βρήκε ο χειμώνας της Ρωσίας! Μολών λαβέ, λοιπόν! Δεν μας ενδιαφέρει αν σ' αυτήν την μάχη θα έχετε καλύτερο οπλισμό, αν θα πέσουμε σ' αυτό το πεδίο της μάχης! Εμείς θα είμαστε οι νικητές, εμείς θα φέρουμε τη νίκη!
Γελαστοί, δυνατοί και όρθιοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια: