Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ. ΟΙ ΔΝΤΑΔΕΣ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Ή ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΠΑΥΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΒΑΣΙΚΟ.
ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΟΔΑ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ Ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ!
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ, κ.λπ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ, ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ (ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΡΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
ΩΣ ΕΔΩ!
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!





6 σχόλια:

diaskronos είπε...

Φίλη Εκάτη...να εισαι καλά.
Μπορείς να προβάλεις και δικές σου απόψεις-προτάσεις...βασικά αυτό επιδιώκουμε. Δεν ειναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα.Στη Δημοκρατία ετσι πρέπει να γίνεται
Θα τα λέμε.
galaxiako

diaskronos είπε...

Πολύ καλό! μπράβο.
Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Να εισαι καλά και θα ξανασμίξουμε!
galaxiako.blogspot.com

IonnKorr είπε...

Η ανοησία σε όλο της το μεγαλείο.

Οι υπουργοί οι βουλευτές να παίρνουν τον κατώτατο μισθό??????

Και τότε ποιός θα γινόταν υπουργός με τέτοιες συνθήκες???

Οι ένοχοι στην φυλακή? Ποιοί είναι οι ένοχοι???
Το κάθε κόμμα έχει διαφορετική άποψη?


-------------------
Να διώξουμε το ΔΝΤ??

Και ποιός θα πληρώσει μισθούς συντάξεις????

ekath είπε...

Όντως μεγαλείο αν οι πολίτες ψηφίζουν με γνώμονα ποιον θα στείλουν στο κοινοβούλιο για να τα 'κονομήσει. Εγώ τουλάχιστον έως τώρα δεν ψηφίζω με αυτό το κριτήριο. Και ίσως με αυτή την ανοησία τελικά να δηλώνουν υποψηφιότητα για βουλευτές όσοι δεν σκέφτονται την "κονόμα". Οι ένοχοι δεν έχουν χρεία αποφάσεων της συνομοσπονδίας τους.
Αλήθεια, πιστεύεις ότι το ΔΝΤ πληρώνει τις συντάξεις; Τα λεφτουδάκια τους δεν φτάνουν τόσο μακριά... Μεταφέρονται από τον ένα λογαριασμο στον άλλο (για τα δάνεια δίνονται, φίλτατε!)

IonnKorr είπε...

Εκάτη

Η διαφθορά σε μια χώρα είναι ανάλογη με το βιοτικό επίπεδο του λαού.
π.χ. η Σουηδία που έχει ανώτερο βιοτικό επίπεδο έχει λίγη διαφθορά.
Αντίθετα η Κολομβία ή η Μποτσουάνα έχουν χαμηλό επίπεδο και μεγάλη διαφθορά.

-------------
Με τα λεφτά του ΔΝΤ πληρώνονται μισθοί και τόκοι δανείων. Δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Ε μένει και κάτι για τους πολιτικούς.

Το κράτος δυστυχώς έχει διαλυμένο φορολογικό σύστημα και δεν μπορεί να εισπράξει.

------------------
Αν δεν πληρωθεί το χρέος (όπως μερικοί διατυμπανίζουν) αυτόματα δεν θα ξαναγοράσουμε ηλεκτρικές συσκευές computers, αεροπλάνα και οτιδήποτε εισαγόμενα. Αν σκεφτείς ότι όλα είναι εισαγόμενα (από τα ιατρικά μηχανήματα έως τις κλειδαριές του σπιτιού μας) καταλαβαίνεις ότι θα στερηθούμε ακόμα και το νερό και το ρεύμα του σπιτιού μας. Όλα χρειάζονται αναταλλακτικά και αυτά είναι εισαγόμενα. Πως θα ζήσουμε? Σαν πρωτόγονοι σπηλαιόβιοι?

Άρα το ΔΝΤ μας δίνει μια προσωρινή λύση.

Από εκεί και πέρα ...

ekath είπε...

Αυτό το από κει και πέρα... είναι που με προβληματίζει... Και η προσωρινή λύση χωρίς να έχει μπει στην διαδικασία της εύρεσης οριστικής λύσης το εκάστοτε επιτελείο διακυβέρνησης αυτής της χώρας. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θεωρώ ότι λόγω του "σωρού των προσωρινών λύσεων" υιοθετείται γι' αλλη μια φορά "προσωρινή" λύση... της συμπύκνωσης των εισοδημάτων της μικρομεσαίας και χαμηλής εισοδηματικής τάξης.
Μια χώρα που βρίσκεται "υπό πτώχευση" δεν έχει την "πολυτέλεια" να "ταίζει" τόσους πολιτικούς και υψηλόμισθους κρατικούς λειτουργούς. Δεν έχει την πολυτέλεια να επιχορηγεί τα κόμματα... Δεν έχει την πολυτέλεια να επιχορηγεί ΜΚΟ.