Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Ελπίζω

Ελπίζω ότι η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος αποφάσισε να μαυρίσει όλο αυτό το πολιτικό κατεστημένο που μας εμπαίζει ανερυθρίαστα: Ο καλός, ο κακός, ο άσχημος, ο επαναστάτης, ο διαμαρτυρόμενος, ο πράσινα άλογα και εμπιριμέ όνειρα, ο ... ο... ο....
Ελπίζω ότι η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος δεν μπήκε στο τρυπάκι του δεν ψηφίζω, μιας και αυτό είναι το καλύτερό τους:
"Διαμαρτυρηθείτε με την απουσία σας και μην ανησυχείτε, οι εγκάθετοί μας θα ψηφίσουν όπως και να 'χει και πάλι εμείς θα είμαστε οι ηγετίσκοι σας".
Ελπίζω ότι όλοι μαζί θα στείλουμε το μήνυμα: "Τολμήστε να κάνετε εκλογές αν σας βαστάει!"

Για να δούμε επιτέλους κάτι άλλο από το μοντέλο των αποτυχημένων και ανεπάγγελτων, των προσκολλούμενων και των ημέτερων (ναι, κάποιοι έχουν και μια επαγγελματική καριέρα, κάποιες φορές επιτυχημένη) να παίζει τη μοίρα μας με σημαδεμένα χαρτιά.
Τολμήστε για να ξυπνήσει η πλειοψηφία του κόσμου και να ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ-μλ, ΛΕΒΕΝΤΗ, το Κόμμα των Κυνηγών και να γελάσει κάθε πικραμένος.
Έτσι κι αλλιώς εσείς επικαλείστε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για οποιαδήποτε πράξη σας. Οπότε, ποιος ο λόγος να χρυσοπληρώνεστε και να έχετε μια κουστωδία ακριβοπληρωμένων επίσης συμβούλων και γραμματέων και παρατρεχάμενων;
Ουστ, βρε ουστ καθάρματα!
Είτε ανήκετε στην κυβέρνηση, είτε στην αντιπολίτευση!
 

1 σχόλιο:

Πιπεράτος είπε...

Μην ελπιζεις τιποτα Εκατη...
Παλι θα βγουν στα μπαλκονια και θα πουν... "Νικησαμε"
Παλι ο καραγκιοζης Ψωμιαδης θα βγει πρωτος δειχνοντας ποσο μωροι κι ανοητοι ειμαστε...
Ο Θεος(αν υπαρχει)βοηθος...