Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009

Το εμβόλιο

Άντε εμείς είμαστε αρνητικοί στην προσπάθεια των εργαστηρίων των φαρμακευτικών εταιρειών να μας κρατήσουν υγιείς σώνει και καλά, άντε είμαστε τσιγκούνηδες και δεν θέλουμε να τους κάνουμε κατά τι πλουσιότερους (πώς λέμε πακτωλός χρημάτων; ε αυτό ακριβώς!), άντε είμαστε διεστραμμένοι και θέλουμε να περνάμε τις γριπούλες με τον πατροπαράδοτο τρόπο (υγρά, ζεστά, ξεκούραση κ.λπ κ.λπ) έλα τώρα που μας έρχεται η πρώην υπουργός υγείας της Φινλανδίας και κάτι ξέρει κάτι ξέρει... (κατά τον αξεπέραστο συγχωρεμένο Λογοθετίδη που δεν πέθανε από γρίπη βεβαίως, βεβαίως!).
Απολαύστε την!
www.youtube.com/watch?v=SWaV39N3Cfs&feature=player_embedded

Και όχι μόνο.
Είναι και κάποια άλλη αλλοπαρμένη η οποία άκουσον άκουσον θέλει να μας εξηγήσει τι ακριβώς κάνουν αυτές οι φτωχές και τίμιες εταιρειούλες προκειμένου να βοηθήσουν την ανθρωπότητα...
Για να στηρίζουμε αυτούς τους αλλοπαρμένους επιστήμονες που παλεύουν με τα θηρία...
http://www.youtube.com/watch?v=5CrEbNMToLA&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια: