Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

Ο Πλωτίνος

Αφού αρχίσαμε το ταξίδεμα σ' αυτόν τον γιγάντιο ιστό αποφασισμένοι να γίνουμε κοινωνοί των γνώσεων και των απόψεων των συνταξιδιωτών μας  που έχουν την διάθεση να μοιραστούν μαζί μας τα όνειρά τους, τους στοχασμούς τους, τις ελπίδες τους, τους προβληματισμούς τους σας προτείνω ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε την
http:///www.youtube/user/plwtinos
Πιθανά δεν είναι ο μόνος αλλά ψάχνοντας θα βρω και άλλους και θα μοιραστώ μαζί σας αυτήν την χαρά της εύρεσης.
Τι στην ευχή; Σ' αυτό το μέσο που το ονόμασαν Γη και επιλέξαμε (ή που η φύση επέλεξε για μας) για να ανεβούμε επιθυμώντας διακαώς να ταξιδέψουμε στο σύμπαν (άλλο αν μετά αντιληφθήκαμε ότι στην απεραντοσύνη του σύμπαντος με την επιλογή μας δεν καταφέρνουμε να δούμε όλα όσα θέλαμε), υπάρχουν τόσοι μα τόσοι ταξιδευτές με τα ίδια οράματα και τόσες μα τόσες πολλές σκέψεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: