Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γιατί ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

·        Η Κυβέρνηση για να υπηρετήσει τις μνημονιακές επιταγές διαλύει τα πολυϊατρεία του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ και απολύει γιατρούς και εργαζόμενους.

·        Οι απολύσεις και η υποβάθμιση των πολυϊατρείων θα κάνουν αδύνατη την πρόσβαση των πολιτών σε δωρεάν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και γιατρούς.

·        Η Ομοσπονδία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ ξεκίνησε σήμερα 25/11 απεργιακές κινητοποιήσεις.

·        Σήμερα στις 11 το πρωί πολίτες του Δήμου Σικυωνίων και του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα, συγκεντρώθηκαν έξω από το ΙΚΑ Κιάτου για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στο επικείμενο κλείσιμο του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Κιάτου και να συμπαρασταθούν στην απεργία των γιατρών.

·        Αποφασίστηκε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και δίνεται νέο ραντεβού το απόγευμα της Τετάρτης 27/11, στις 17:00 το απόγευμα στη βορεινή είσοδο του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Κιάτου, Καλογεροπούλου 46.

·        Παράλληλα μαζεύονται υπογραφές για να εμποδίσουμε το κλείσιμο του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Κιάτου.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΙΚΑ – ΕΟΠΥΥ ΚΙΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: