Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

Μίλησε κι ο Παππάς για γελαστά παιδιά και μας ενημέρωσε ότι θα ζαλωθεί τα όπλα και θα προτάξει τα στήθη του για να υπερασπίσει τη ζωή του λαοπρόβλητου ηγέτη (αυτού και της Αυλής του, που άρπαξε το ΟΧΙ ενός πολυδοκιμαζόμενου λαού, ο οποίος στέκεται όρθιος και αρνείται να παραδοθεί άνευ όρων στα τσακάλια και το απόθεσε στην ποδιά του Σόιμπλε ως δώρο ανεκτίμητο της δικής του υποταγής) από αυτούς που τον ανέβασαν στο θώκο του Πρωθυπουργού! Φαίνεται πως ο Παππάς έχει λανθασμένη αντίληψη του τι σήμαινε η ψήφος των ιθαγενών:  δεν ψήφισαν για να βάλουν τον Τσίπρα χαλίφη στη θέση των προηγούμενων δοσίλογων χαλιφών! Για να βιώσει τη δημοκρατία, την αξιοπρέπεια και την ισονομία που επαγγελόταν ο ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισε!!!
http://www.koutipandoras.gr/article/148356/s-pappas-gelasto-paidi-de-tha-epitrepso-na-skotosoyn-oi-dikoi-mas

Δεν υπάρχουν σχόλια: