Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Την Κυριακή 12 Μαΐου ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2013 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Aνεξάρτητοι, Aκομμάτιστοι, Aποφασισμένοι,
συγκεντρωνόμαστε σε παλλαϊκή σύναξη,
σχηματίζουμε εθνοσυνέλευση
και
ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Για να επιστρέψει η εξουσία στα χέρια του Ελληνικού λαού.


Ήρθε η ώρα,

για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
στη χώρα που την γέννησε.
Για το σκοπό αυτόν, ζητούνται “προς κατάταξη”
Έλληνες πολίτες – “οπλίτες”
για την επιχείρηση “2013Μαραθών”

Η επιχείρηση 2013 Μαραθών, δεν αποτελεί μία ακόμη Κίνηση ή Κίνημα πολιτικής διαμαρτυρίας, αλληλεγγύης ή ανατροπής.   Πολύ δε περισσότερο, δεν αποτελεί κανενός είδους κομματική παρέμβαση ή στόχευση. 
 

Αποτελεί “επιχείρηση” (εγχείρημα, απόπειρα), που αποσκοπεί στη δημιουργία και οργάνωση ενός μόνο, αλλά μεγίστης σημασίας,  στόχου: την συσπείρωση του Ελληνικού λαού με την συμμετοχή θεσμικών φορέων εξουσίας, τη συγκρότηση εθνοσυνέλευσης,  με την ανίκητη δύναμη της οποίας η Ελληνική κοινωνία θα  απαιτήσει την “εδώ και τώρα” αποκατάσταση της εξουσίας στον νόμιμο δικαιούχο και κυρίαρχο, τον Ελληνικό λαό, όπως ορίζει το Σύνταγμα και όχι όπως την ασκεί ύπουλα  η κυβερνώσα πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία, που συστήνεται στον ανυποψίαστο πολίτη σαν Δημοκρατία.
 
Την επόμενη στιγμή από την ολοκλήρωση της αποστολής του, το εγχείρημα θα πάψει να υπάρχει και θα περάσει στην ιστορία σαν μια προσπάθεια (για την οποία αγωνιζόμαστε για να είναι επιτυχής) του Ελληνικού λαού για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.
 
Η “επιχείρηση” αυτή, αποτελεί πρωτοβουλία ανεξάρτητων, ακομμάτιστων, αποφασισμένων Πολιτών που διαπιστώνουν την αδυναμία συσπείρωσης όλων των εκατοντάδων μικρών και μικρομεσαίων Ομάδων, Πρωτοβουλιών, Κινήσεων και Κινημάτων Αντίστασης στην αιχμαλωσία των Μνημονίων και της κυβερνώσας πολιτικής και οικονομικής Ολιγαρχίας. Μίας αδυναμίας που πηγάζει από τις προσωπικές φιλοδοξίες, την ηγεμόνευση και την φιλυποψία του ενός προς τον άλλον , εκ μέρους των επικεφαλής αυτών των Ομάδων και Κινημάτων.

Η επιχείρηση 2013 Μαραθών εκφράζεται από τα παρακάτω:
1. Τα πράγματα δεν πάνε καλά.
2. Δεν πάνε καλά επειδή αποφασίζουν άλλοι και όχι εμείς ο λαός, και το κάνουν με γνώμονα συμφέροντα τρίτων και όχι της κοινωνίας.
3. Για να αλλάξει αυτό, πρέπει εμείς οι πολλοί να συμμετέχουμε στην εξουσία.
4. Αυτό μπορεί να γίνει αλλάζοντας το πολίτευμα με τέτοιο τρόπο ώστε 1) να προκαλούνται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία του λαού, και 2) να ασκείται έλεγχος από κληρωτούς πολίτες στην εξουσία.
5. Ο τρόπος για να επιβάλλουμε την παραπάνω θέληση μας είναι να συγκεντρωθούμε όλοι οι Έλληνες πολίτες στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα ζητώντας το ίδιο πράγμα. Μια συνέλευση του έθνους. Αυτό θα γίνει στο Μαραθώνα.
6. Για να έχει επιτυχία το εγχείρημα, θα πρέπει μαζί με το λαό να ενωθούν θεσμικοί φορείς εξουσίας.
7. Ο λαός αυτοπροσώπως (με τη φυσική του παρουσία στο Μαραθώνα) θα δηλώσει τη θέληση του και θα επικυρώσει όσα γράφονται στο “ΚΑΛΕΣΜΑ” στη σελίδα του Μαραθώνα, δηλαδή να παραιτηθεί η κυβέρνηση, να παγώσουν τα μνημόνια και οι πληρωμές και να εκδημοκρατιστεί το πολίτευμα, καθώς και τα πρόσωπα που εμπιστεύεται για την προσωρινή εκτελεστική εξουσία (κυβέρνηση) και την ομάδα σύνταξης του νέου συντάγματος.
8. Η επιλογή των προσώπων των δύο ομάδων (κυβέρνηση και ομάδα σύνταξης) θα προκύψει από την Ελλήνων Βούληση.
9   Το νέο πολίτευμα θα συνταχθεί από την ομάδα σύνταξης του νέου συντάγματος με δημόσια διαβούλευση και θα επικυρωθεί από το λαό με δημοψήφισμα.
10. Τη διαδικασία απο την οποία θα προκύψει το νέο σύνταγμα θα την καθορίσει η ομάδα σύνταξης, ενώ την ομαλή λειτουργία του κράτους και τη διαφύλαξη της ασφάλειας της χώρας κατά το μεταβατικό διάστημα θα την αναλάβει η προσωρινή κυβέρνηση.
11. Η ομάδα των 5 θα διαλυθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, χωρίς να σχηματίσει κόμμα, κίνημα ή άλλη οργάνωση και το όνομα Επιχείρηση 2013 Μαραθών θα καταγραφεί ιστορικά ως προσπάθεια συσπείρωσης του λαού και όχι ως οτιδήποτε άλλο.
12. Για το τι θα κάνουμε την ημέρα του Μαραθώνα. Αν στο Μαραθώνα είμαστε 500, γνωριζόμαστε, αγκαλιαζόμαστε και φεύγουμε. Αν είμαστε 2.000.000 φεύγουν αυτοί. Αν είμαστε 50.000 θα αποφασίσει η συνέλευση τι θα κάνει. Μέχρι τότε θα ξέρουμε πως θα πάνε τα πράγματα από την προσέλευση του κόσμου.
Όποιος λέει ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ, εκπροσωπεί σωστά την επιχείρηση Μαραθών.
Δεν έχει νόημα να γίνει κάποιος εθελοντής αν διαφωνεί με τις παραπάνω αρχές.
Τα παραπάνω έχει συμφωνηθεί από την αρχή στην ομάδα 5 ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, και η ομάδα δεσμεύεται έναντι όλων των εθελοντών και εγγυάται γι’ αυτό.
Είναι σίγουρο ότι μόλις το σύστημα δεν μπορεί πλέον να μας αγνοήσει, θα μας πολεμήσει, αλλά δε θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αν ο σκοπός είναι κλειδωμένος από την αρχή και δεν αλλάζει. Προγραμματίσαμε τον πύραυλο, τον βάλαμε στον αυτόματο πιλότο, και τώρα πια δεν μπορούμε ούτε εμείς να αλλάξουμε την πορεία του.

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
...

Οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν για να καταργηθεί η ολιγαρχία είναι οι ακόλουθες: 
1. Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας και νόμου περί ευθύνης υπουργών.
2. Οι περιουσίες των δημόσιων λειτουργών και όσων διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα καθώς και των συγγενών τους πρώτου βαθμού, θα καταμετρώνται προ της ανάληψης των καθηκόντων τους και μετά το πέρας της θητείας και εάν υπάρχει μη δικαιολογημένη απόκλιση, η περιουσία τους θα δημεύεται ολόκληρη.
3. Κατάργηση του θεσμού του προέδρου της δημοκρατίας που σήμερα έχει ρόλο διακοσμητικό και όχι ουσιαστικό.
4. Σύσταση σώματος κληρωτών (πεντακόσιοι σε αριθμό) με εξάμηνη θητεία. (Βουλή των πεντακοσίων).  Το σώμα των κληρωτών δεν κυβερνά (δεν μπορεί – όχι τουλάχιστον σήμερα), αλλά ελέγχει την πολιτική εξουσία ως προς τις πολιτικές της αποφάσεις και την διαχείριση των οικονομικών. (Ασκεί περίπου τα καθήκοντα που θα έπρεπε να ασκεί ο Πρόεδρος της δημοκρατίας ως φύλακας του πολιτεύματος). Η κλήρωση μπορεί να γίνει αδιάβλητα με τον ίδιο τρόπο που γίνονται οι κληρώσεις των τυχερών λαχείων.
ενώ συμπληρωματικά θα μπορούσαν να θεσπιστούν νόμοι ώστε:
1. Να διενεργούνται δημοψηφίσματα όταν το απαιτεί ο λαός και όχι όταν το επιθυμεί η κυβέρνηση.
2. Να εξασφαλίζεται η ανακλητότητα των αιρετών που δεν πέτυχαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις (π.χ. με εισήγηση του σώματος των πεντακοσίων και δημοψήφισμα από το λαό). 
3. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους να αποτελούνται απο κληρωτούς πολίτες γιανα εξασφαλίζεται η διαφάνεια και η απόδοση δικαιοσύνης. Εφόσον δεν απαιτούνταιειδικές γνώσεις, στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι οι πολίτες και εφόσον απαιτούνται ειδικές γνώσεις για την άσκηση του ελέγχου στην κλήρωση θα συμμετέχουν οι πτυχιούχοι των σχολών που διδάσκουν τις ειδικές αυτές γνώσεις. (π.χ. κλήρωση μεταξύ λογιστών – οικονομολόγων για τον έλεγχο των δημόσιων οικονομικών)  
4. Να ελέγχεται το σημερινό βήμα που είναι η τηλεόραση από το λαό (με κληρωτούς στο Ε.Σ.Ρ.) με γνώμονα την ισηγορία και την παιδεία που λαμβάνουν οι νέοι.
Η αλλαγή του πολιτικού συστήματος είναι μόνο η αρχή. Στο τέλος, τη λύση θα δώσει η παιδεία.
Η κρίση που ζούμε, δεν είναι κρίση οικονομική. Ξεκίνησε ως κρίση πολιτειακή που εξελίχθηκε σε κρίση ηθική. Και ο μοναδικός τρόπος να ξεφύγουμε από αυτήν είναι να αλλάξουμε εμείς. Να αλλάξει η ηθική μας ώστε να μην είναι ανήθικη. Όμως είναι δύσκολο να γίνει αυτό όταν έχουμε επί χρόνια εκπαιδευτεί σε έναν πολιτισμό και μια ηθική παρακμής, που όλα τα μετράει με νούμερα και δείκτες, όπου το ανάστημα ενός ανθρώπου μετριέται σε ευρώ, οι αποφάσεις για τη μοίρα των λαών βασίζονται στο κέρδος και όλα επιτρέπονται αρκεί εγώ να απολαμβάνω ήσυχη και ασφαλή ζωή, γιατί το αξίζω, γιατί είμαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για εμένα, γιατί γεννήθηκα και θα πεθάνω μαζί με εμένα και γιατί μια ζωή την έχουμε και γιατί να με νοιάζει εμένα για σένα.
Ποια είναι η ακριβής θέση διεξαγωγής της εκδήλωσης;
Ο τόπος συνάντησης είναι το Δημοτικό γήπεδο Μαραθώνα στην οδό δημοκρατίας.

Τι ώρα ξεκινάει η εκδήλωση; 
Οι οργανωτές θα είμαστε εκεί από νωρίς το πρωί και θα χρειαζόμαστε βοήθεια. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει “επίσημα” στις 11 το πρωί.  Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν για επιστροφή το βράδυ.
Πώς θα έρθω στο Μαραθώνα ;
Ένας τρόπος είναι το Ι.Χ. αυτοκίνητο. Υπάρχουν λεωφορεία τόσο από Αθήνα (6980834934), Θεσσαλονίκη (6974456328), ανατολική Μακεδονία και Θράκη (6985738427) με πολύ φθηνά εισιτήρια. Μπορείτε να κλείσετε θέση μέχρι τις 7 Μαΐου.
Ποιο είναι το πρόγραμμα της εκδήλωσης της 12ης Μαΐου;  Ποιος είναι ο αριθμός και τα ονόματα των ομιλητών ; Τι θα συμβεί εκείνη την ημέρα;
Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσοι θα είμαστε στις 12 Μαΐου στον Μαραθώνα. Εάν είμαστε όσοι πρέπει, θα δοθεί βήμα στα μέλη της προσωρινής κυβέρνησης και της ομάδας σύνταξης νέου συντάγματος για να μας εξηγήσουν πως θα επιτύχουν να εφαρμόσουν τη θέληση μας.  Αν είμαστε λιγότεροι, το πρόγραμμα θα είναι διαφορετικό, προσανατολισμένο στην ανάγκη εκδημοκρατισμού του πολιτεύματος, τη δύναμη της εθνοσυνέλευσης και θα αποδοθεί φυσικά φόρος τιμής σε όλους τους εθελοντές που με τον αγώνα τους άναψαν τον φάρο της δημοκρατίας, συμμετέχοντας στην επιχείρηση 2013 Μαραθών.
 
Τι είναι η ομάδα σύνταξης νέου συντάγματος;
Είναι η ομάδα που θα προετοιμάσει το σχέδιο νέου συντάγματος που θα ψηφίσει ο λαός με δημοψήφισμα.
Τι είναι η προσωρινή κυβέρνηση εθνικής εμπιστοσύνης;
Είναι η κυβέρνηση που θα διασφαλίσει την συνέχιση της λειτουργίας του κράτους και την ασφάλεια της χώρας μέχρι να ολοκληρωθεί η ψήφιση του νέου συντάγματος σε πανελλήνιο δημοψήφισμα.
Πως έχουν επιλεγεί τα άτομα αυτά;
Θα τα επιλέξουμε στις 12 Μαΐου;

Η ομάδα σύνταξης του νέου συντάγματος και η κυβέρνηση εθνικής εμπιστοσύνης, θα ψηφιστούν μετά από διαβούλευση στην Ελλήνων Βούληση (http://ellinonvoulisi.org/forum/forumdisplay.php?f=64) ένα ηλεκτρονικό εργαλείο δημόσιας διαβούλευσης.
Την εγκυρότητα των δημοψηφισμάτων εγγυάται ο Οργανισμός Δημοψηφισμάτων με μια διαδικασία που εξηγείται εδώ (http://ellinonvoulisi.org/forum/showthread.php?t=178)
Δεν θα γίνουν επί τόπου ψηφοφορίες.
Ποιος προτείνει τους υποψηφίους; Με ποια κριτήρια ψηφίζουν οι Βουλευτές;
Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να προτείνει οποιονδήποτε πολίτη για την ομάδα σύνταξης νέου συντάγματος και την προσωρινή κυβέρνηση εθνικής εμπιστοσύνης.
Προφανώς για να γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητα από τους υπόλοιπους Βουλευτές, θα πρέπει να παρατεθούν αποδείξεις για την καταλληλότητα του υποψηφίου, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από την οργανωτική ομάδα.  Αυτός που προτείνει, με δική του μέριμνα, πρέπει να προετοιμάσει σωστά μια υποψηφιότητα, παραθέτοντας στοιχεία που την υποστηρίζουν και να αναδείξει το άτομο που προτείνει. Το ίδιο δικαίωμα έχουν και εκείνοι που διαφωνούν, πάντα πάλι με αποδείξεις και στοιχεία.
Μήπως κάποιοι έχουν ήδη προεπιλέξει τις προσωπικότητες των ομάδων αυτών;    
Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο καθένας μπορεί να προτείνει όποιον θέλει.  Η διαδικασία είναι διαφανής και ξεκάθαρη.
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα στην Ελλήνων Βούληση ;
Η μοναδική προϋπόθεση για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα, είναι να μην του έχουν στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα.
Η προσωρινή κυβέρνηση θα λάβει αποφάσεις για κρίσιμα εθνικά θέματα;
Όχι. Η προσωρινή κυβέρνηση εθνικής εμπιστοσύνης, καλείται να εκτελέσει σαφείς εντολές:  1. Τη διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας του κράτους και 2. την διαφύλαξη της ασφάλειας της χώρας.  Οι πληρωμές προς τους δανειστές θα παγώσουν μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο σύνταγμα, να ψηφιστεί με δημοψήφισμα, να διενεργηθούν εκλογές σύμφωνα με το νέο σύνταγμα, να ελεγχθεί το χρέος και να διακανονιστούν τα οφειλόμενα ποσά με προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια του πληθυσμού.
Η κυβέρνηση αυτή, ΔΕΝ θα αποφασίσει πως θα λυθεί το μεταναστευτικό, ή το νομισματικό, ή η παραμονή μας στην ΕΕ, ή οτιδήποτε άλλο.  Αποστολή της είναι ΜΟΝΟ η διασφάλιση της ασφάλειας της χώρας και η συνέχιση της λειτουργίας του κράτους. Τα υπόλοιπα θέματα, θα τα αποφασίσουμε με δημοψήφισμα εμείς με το νέο σύνταγμα.
Πως συμμετέχουν οι Έλληνες που δεν διαθέτουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο ;
Καλώς ή κακώς, το διαδίκτυο είναι σήμερα το “κατοχικό μας ραδιόφωνο”. Καλώς ή κακώς, το διαδίκτυο είναι που μας παρέχει τα εργαλεία για να ανταλλάσσουμε απόψεις και να αποφασίζουμε. Και καλώς ή κακώς, για να συμμετέχει κάποιος στις αποφάσεις, θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για να έρθει πάντως κάποιος στο Μαραθώνα, δεν είναι απαραίτητο να έχει πρόσβαση.  Το κάλεσμα Α5 έχει τυπωθεί και διανεμηθεί σε χιλιάδες αντίγραφα από τους εθελοντές, σε πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να το κατεβάσετε από την κεντρική σελίδα της επιχείρησης, ή από το scribd (http://www.scribd.com/doc/116715275/2013-%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%98%CE%A9%CE%9D).

Αν μαζευτούν μερικές χιλιάδες στις 12 Μαΐου, θα μπορεί άραγε το δείγμα αυτό  να αξιολογηθεί ως αντιπροσωπευτικό και να αναδείξει εκπροσώπους για ένα ολόκληρο Έθνος ;  θα ζητήσουμε τα κλειδιά της χώρας;
Όχι φυσικά.  Οι διοργανωτές είναι απλοί πολίτες  και δεν είναι ανόητοι.  Στις 12

Μαΐου, δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανείς να ζητήσει τα κλειδιά της χώρας αν είμαστε απλώς μερικές χιλιάδες.
Αν στο Μαραθώνα είμαστε όσοι πρέπει, πως θα πάρουμε την χώρα μας πίσω;
Αν στις 12 Μαΐου είμαστε όσοι πρέπει (π.χ. ένα εκατομμύριο, οπότε μαζί με αυτούς που δεν κατάφεραν να έρθουν το μέγεθος δικαιολογεί να απαιτεί τα κλειδιά της χώρας), θα έχει γεννηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας μια πολιτική δύναμη, που δε θα ζητάει την εξουσία σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, για να διαιωνίσει τη σαπίλα, αλλά θα ζητάει να αλλάξει το ίδιο το σάπιο πολιτικό σύστημα. Η νέα πολιτική δύναμη αυτή, θα έχει επιλέξει τα πρόσωπα που εμπιστεύεται, και όλοι μαζί αυτοί, ο λαός και τα πρόσωπα της εμπιστοσύνης του, θα αποφασίσουν πως θα φέρουν εις πέρας την αποστολή που ανέλαβαν στις 12 Μαΐου. Δεν είμαστε εμείς που θα αποφασίσουμε από εκεί και μετά.

Πόσα πλεονεκτήματα προσφέρει ο Μαραθώνας σε σχέση με το Σύνταγμα ως τοποθεσία, με βάση τα σημερινά δεδομένα;  Πως θα αποφύγουμε τα επεισόδια;
Η αστυνομία δεν έχει κανέναν λόγο παρουσίας στην εκδήλωση. Τι να έρθουν να φυλάξουν τα ΜΑΤ;  Το πάρκινγκ του Δημοτικού σταδίου;  Η απουσία αστυνομικών σε συνδυασμό με την περιφρούρηση από πλευράς διοργανωτών, θα εξασφαλίσει μια απολύτως ασφαλή εκδήλωση, μια γιορτή για τη δημοκρατία.
Θα πετύχει;
Αυτό εξαρτάται από εσένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: