Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Έτσι λειτουργεί η Βο(υ)λή των Ελλήνων

Είναι απορίας άξιο πώς υπάρχουν ακόμη πολίτες που θεωρούν ότι το πολίτευμα αυτής της χώρας είναι η Προεδρική Δημοκρατία...
Γιατί το τι πράττει ο τωρινός Πρόεδρος δεν συνάδει με τα καθήκοντα που το Σύνταγμα απαιτεί να ασκεί.
Και όσο αφορά τη Βουλή, εκεί κι αν είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές πως έχει εφαρμοστεί βελούδινη δικτατορία:

Προεδρεύει λοιπόν ο κ. Μεϊμαράκης (αυτός που απείχε των καθηκόντων του όταν ενεπλάκη το όνομά του σε υπόθεση αγοραπωλησιών ακινήτων την περίοδο 2005-2008 η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα, ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές και το ΣΔΟΕ. Ακόμη δεν έχουμε ακούσει για το αποτέλεσμα των ερευνών αλλά ο απ' ότι φαίνεται ο χρόνος μηδαμινής ευθιξίας του έληξε...) ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αυτός που κατά την προηγούμενη θητεία του στο Κοινοβούλιο δίδαξε νέα ήθη όταν σε συνεδρίαση αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής επιτέθηκε στον Κοραντή, βουλευτή  του ΛΑΟΣ με τον εξής πολιτισμένο τρόπο: «Αλήτη, με στέλνεις στο δικαστήριο και τολμάς να μου λες καλημέρα, σκ...μα...κα, περιθωριακέ» και συνέχισε εκτός μικροφώνου «έλα έξω, βγες έξω να σε γ..., καραγκιόζη, θα μου πεις εμένα» (υπήρξε επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής ο κ. Κοραντής για του λόγου το αληθές αλλά και το πάγωμα των παρευρισκομένων βουλευτών).
Οπότε τι καλύτερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε αφού αυτό το άτομο εκλέχτηκε να είναι ο Πρόεδρος της Βουλής;
Γράφει ο "Μαρτυριάρης":
"Ο πρόεδρος του Σώματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όταν η πραξικοπηματική του απόφαση που έβγαζε συνταγματικό ένα νομοσχέδιο το οποίο μόλις είχε κριθεί αντισυνταγματικό (!) προκάλεσε τον ξεσηκωμό των παρόντων βουλευτών, αποφάσισε τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας. Προφανέστατα, γιατί είδε ότι αν επαναλάμβανε την καταμέτρηση των παρόντων η ψηφοφορία θα χανόταν και η κυβέρνηση θα αποτύχαινε παταγωδώς στην προσπάθειά της να εφαρμόσει τις επιταγές της τρόικας μέχρι κεραίας. Αποφάσισε, έτσι, τη διακοπή της συνεδρίασης για μισή ώρα, ενώ ο κανονισμός σαφέστατα προβλέπει διακοπή 10 λεπτών! Τελικά, η συνεδρίαση επαναλήφθηκε μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα, προκειμένου να δοθεί όλος ο χρόνος στους κυβερνητικούς βουλευτές να φτάσουν στη Βουλή και να νοθεύσουν το αποτέλεσμα!
Δείτε το βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα πως οι βουλευτές που σηκώνονται είναι πολλοί περισσότεροι. Δείτε, ακόμη, ότι επιστράτευσαν μέχρι και το κανάλι της Βουλής να συμμετάσχει στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα: Όταν το πλάνο ξεκάθαρα δείχνει ότι η πλειοψηφία των βουλευτών σηκώνεται και το νομοσχέδιο απορρίπτεται ως αντισυνταγματικό, ο σκηνοθέτης σπεύδει πανικόβλητος να δείξει μια γωνιά της αίθουσας!
Προφανώς, "έβαλαν χέρι" και στον σκηνοθέτη, για να μη φαίνεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής είπε ψέματα για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του, για τα όσα έβλεπαν όλοι όσοι ήταν μέσα στη Βουλή και τα όσα έβλεπε όλος ο ελληνικός λαός μέσω του καναλιού της Βουλής! Μέχρι εκεί έφτασε η ξεδιαντροπιά τους! Δυστυχώς, γι' αυτούς το πλάνο έχει μείνει στην Ιστορία...

http://www.martiriaris.com/2012/11/blog-post_6319.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: