Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012


ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ

ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,

ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!

 

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΧΗ!

ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ!

 ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ 

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!


 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 

Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-

ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. 

και της ΤΡΟΪΚΑΣ!

 

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΣΚΕΨΟΥ:

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ή ΘΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ,

ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 23% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: