Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή εβδομάδα και καλημέρα!

Σε πείσμα των δήθεν "εμφανίσεων" μοναχών και της δήθεν "ανύπαρκτης" ζημίας του Δημοσίου από το Βατοπαίδι που μας σερβίρουν τα ιδιωτικά ΜΜΕ και το συνεχές λιβάνισμα του "πόσο καλά τα πάμε" από τη δημόσιο τουβούλα, για να μην συμπεριλάβω τη σκοτεινιά των φόνων, ληστειών και πάσης φύσεων δεινών, εξακολουθώ να έχω γραμμένη στον καθρέφτη μου τη λέξη "καλημέρα" και να χαμογελώ το πρωί στον εαυτό μου. Γιατί εξακολουθώ να είμαι ζωντανή και να έχω σώας τας φρένας παρά τον βομβαρδισμό που μας γίνεται. Χαμόγελο το μόνο που απέμεινε αφού ακόμα και την ελπίδα μας την έχουν αρπάξει. Είμαστε εδώ, ενωμένοι και έτοιμοι. Έτοιμοι για όλα! Γιατί αυτοί που δεν έχουν να χάσουν τίποτε είναι οι επικίνδυνοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: