Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Η απουσία μου

Η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να γράψω. Αλλά ειλικρινά τόσοι bloggers έχουν τόσα υπέροχα άρθρα που δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όχι να βρω χρόνο να γράψω... Ίσως όταν αποκατασταθεί πλήρως η υγεία και κάποιες μικροϋποχρεώσεις που έχω αναλάβει να καταφέρω να αποτυπώσω τις σκέψεις μου... Έως τότε επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες που έχω καταφέρει να μαζέψω ψάχνοντας στο δίχτυ...Είναι άξιες προσοχής... Και τους ευχαριστώ θερμά για την προσπάθειά τους να μοιράζονται μαζί μας και να αποτυπώνουν αυτή την ευαισθησία που τα ΜΜΕ και οι καρεκλοκένταυροι έχουν απωλέσει προ πολλού!

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Να είσαι καλά η υγεια προέχει εύχομαι τα καλυτέρα

Ανώνυμος είπε...

Hello. And Bye.